De bouw van Koetje Boe

De fundering is neergelegd en nu wachten totdat het droog is.

de bouw gaat lekker door!

Het Nieuwe Koetje Boe wordt op 13 April 2019 officieel geopend door de Burgemeester van Delft. 

 

Over ons

We bieden al 20 jaar kleinschalige kinderopvang in een vertrouwde omgeving

  • Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur
  • Als het ons even lukt proberen wij dagelijks even naar de boerderij te gaan. Daar kunnen wij van alles beleven. 
  • Er rijden altijd wel trekkers, zijn de koeien er, worden er kalfjes of lammetjes geboren en gaan we een rondje maken rond het erf.
  • Wij bieden kinderopvang in een huiselijke en warme sfeer met daarbij ook het leren om gaan en het respect krijgen voor de zorg voor de dieren. 

 

Met de bolderkar kunnen we dan de polder inlopen en op het erf kijken naar al het moois wat ons die dag biedt. Zo gebeuren er elke dag zoveel bijzondere dingen om ons heen. Wij kunnen van alle kanten meekijken met het gebeuren op de boerderij. 

Missie en Visie

Kinderdagverblijf Koetje boe biedt opvang aan kinderen van 3 maanden tot 4 jaar in een groene, natuurlijke omgeving, waar ruimte, rust en respect er voor zorgen dat uw kind veilig kan spelen en ontwikkelen. De agrarische omgeving sluit aan bij de belevingswereld van het jonge kind. De buitenlucht, dagelijkse verzorging van dieren en een het nemen van een kijkje bij de werkzaamheden op en rond de boerderij, zullen veel extra’s toevoegen aan de ontwikkeling van de kinderen. Wanneer uw kind zich goed voelt en vertrouwen heeft gevonden, durft het er zelfstandig op uit te trekken en de wereld om zich heen te ontdekken. We geven uw kind de gelegenheid om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen. We doen dit door de ontwikkeling en belevingswereld van uw kind te volgen en hierop aan te sluiten en door het aanbieden van ervaringen die bij uw kind passen en uw kind verrijken. Vanuit een veilige basissituatie leert en ontwikkelt een kind elke dag een stapje verder. De natuur en natuurlijke elementen kunnen hierbij een belangrijke rol spelen omdat het een divers aanbod van ontwikkelingsstimulansen biedt.